Filosofie

Traditie, Ervaring, Vernieuwing en Flexibiliteit

Traditie

Wij werken met respect voor de artisanale werkwijze: droog zouten, handmatig fileren, roken met beukenhout rook, koken in groentebouillon, ...

Ervaring

Wij hebben bijna een eeuw ervaring en Gabriel heeft een know-how en een kennis van producten opgebouwd, die zich vereeuwigd dankzij de interne opleidingen.

Vernieuwing

Elk seizoen stelt Gabriel nieuwigheden voor. Bovenop de traditionele producten stellen wij u ook producten voor die gemaakt worden volgens de hedendaagse trend: mengeling voor wok,  BBQ assortiment, nieuwigheden voor de apéro,...

Kan u op de markt niet vinden wat u zoekt? Onze productiechef zal met plezier een nieuw recept ontwikkelen volgens uw criteria.

Flexibiliteit

Aangezien wij over moderne productiemachines beschikken en opgeleide mensen te werk stellen, kunnen wij verschillende hoeveelheden aan (van klein tot zeer groot) en hierdoor kunnen we u ook elke dag verse producten aanbieden.